Van 21 mei tot en met 10 juni hebben wij een rondreis door West-Canada gemaakt. Het was ons eerste bezoek aan Canada en het heeft onze verwachtingen overtroffen, wat een prachtig land! Wij hebben met een camper gereisd en dat is een aanrader!

Wat ons het meest bij zal blijven is de prachtige natuur met bijbehorend wildlife, het leven in en dus samen met de natuur, de afwisseling in de natuur en het klimaat waardoor je van de kou en besneeuwde toppen (Whistler) ineens in de woestijn met zand en slangen (Osoyoos) aankomt, de vriendelijke mensen, de rust en stilte (echt uren rijden zonder dorp, mensen en dus ook zonder pompstation en zonder netwerk).

Rondreis door West-Canada

De Icefields Parkway is echt geweldig en wij troffen heel mooi weer! Het enige wat daar tegenviel was het bezoekerscentrum dat echt heel toeristisch is.

Met dank aan Manuel hebben wij een hele mooie trip gemaakt en hele leuke plekken gezien en activiteiten ondernomen zoals de boottrip bij Blue River, de Jasper Skytram met uitzicht op de Mount Robson en het fietsen in Vancouver (rondje Stanley Park).