Een camper huren in Canada bied je de optimale vrijheid. Je kunt namelijk gaan en staan waar je wilt. Als je een rondreis maakt door Canada, is het heerlijk als je de camper even aan een rivieroever kunt parkeren om lekker te lunchen in de vrije natuur. Bij je camperhuur in Canada heb je keuze uit een groot aantal modellen campers, van kleine 3-persoons tot een grote 6-persoons camper.

Bij een camperreis door Canada is het wel verstandig om je kampeerplaatsen van te voren te reserveren. Kom je aan het einde van de dag aan zonder reservering, is de kans groot dat er op de mooie campings geen plaats meer is. Is deze vrijhied juist de reden dat je een camper kiest, moet je hier wel goed over nadenken. Heb je hier vragen over, we adviseren je graag.

Pakketreis of direct online

Na je intercontinentale vlucht mag je in Canada niet direct je camper ophalen. Je verblijft dus altijd één overnachting in een hotel of andere accommodatie. Boek je de camper, vlucht en accommodatie via ons, dan valt de camperhuur onder onze voorwaarden. Boek je alleen de camper via het online portal, gelden de voorwaarden van deze leverancier. Heb je hier vragen over, laat het ons weten.

Offerte op maat

Wil je graag Canada per camper ontdekken? Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)10 71 444 50 of mail naar info@canadareizen.eu 
 

Specificaties

specificaties cruise c30

Bed afmetingen

bedden afmetingen cruise c30