Een camper huren in Canada bied je de optimale vrijheid. Je kunt namelijk gaan en staan waar je wilt. Als je een rondreis maakt door Canada, is het heerlijk als je de camper even aan een rivieroever kunt parkeren om lekker te lunchen in de vrije natuur. Bij je camperhuur in Canada heb je keuze uit een groot aantal modellen campers, van een 2-persoons bestelbus tot een full size 4-persoons camper.

“Een camper of huurauto?”

Het is de geijkte vraag van elke reiziger die voor het eerst op vakantie naar Canada gaat. Of je voor een camper of huurauto kiest, dat hangt af van je persoonlijke voorkeuren. En dat is voor iedereen anders. De een zweert bij een camper, de ander voor een huurauto. Wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

CAMPERREIS MET VOORAF GERESERVEERDE CAMPGROUNDS

Belangrijk om te weten voor reizen met een camper in Canada is, dat je er echt verstandig aan doet om vooraf je ‘campgrounds’ te reserveren. Doe je dat niet, is de kans erg groot dat je terechtkomt op een grote parkeerplaats in de stad of dat je nog een stuk verder door moet rijden om te kunnen overnachten. De mooie idyllische campgrounds, want die zijn er absoluut, zijn hoogstwaarschijnlijk vol.

In de impressie van onze collega Linda zie hoe heerlijk het kan zijn om met je camper op pad te gaan met vooraf gereserveerde campgrounds.

OFFERTE OP MAAT

Onder de impressie van Linda vind je een aantal reizen ter inspiratie voor je samengesteld. Uiteraard komt daar nog wel de prijs van de camper bij. Dus wil je graag Canada per camper gaan ontdekken? Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 (0)10 71 444 50 of mail naar info@canadareizen.eu.

Campers Canada

Bekijk hier ons aanbod
FW - Medium RV
FW - Large RV
FW - Extra Large RV
C19 - Small RV
C25 - Medium RV
C30 - Large RV

Pakketreis boek met camperhuur, vlucht en/of accommodatie

Indien je gebruik wenst te maken van een pakketreis zijnde vliegtickets, eerste/laatste hotelovernachtingen en camperhuur dan verzoeken wij je een offerte aanvraag te doen via deze website. Voordat we voor jou aan de slag kunnen gaan ontvangen wij graag de gewenste camper, datum, aantal personen en overige gegevens. Je kunt dit doen via de button ‘Offerte aanvragen’.