Voor je vliegtickets naar Canada werken wij met verschillende luchtvaartmaatschappijen samen: Icelandair, KLM, Air Canada en Air Transat voor vluchten vanaf Amsterdam en Brussel. Daarnaast ook met Lufthansa voor vluchten vanaf Düsseldorf & Frankfurt. Als vaste partner hebben wij altijd scherpe en vaak speciale tarieven voor tickets. 

Wanneer je flexibel bent met de heen- en terugreisdata levert dat in veel gevallen prijsvoordeel op. Wanneer je aangeeft wat je vroegst mogelijke vertrekdatum en je laatst mogelijke terugkeerdatum is, zoeken wij het meest gunstige ticket wat betreft prijs en vluchttijden, voor je op.

Losse vliegtickets bieden wij niet aan. In verband met speciale contracttarieven kunnen deze alleen op basis van een pakketreis worden geboekt.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het contact formulier in.

Contactformulier

Vliegtickets naar Canada

Hieronder vind je een 4 verschillende aanbieders voor naar Canada. Wij werken met meer vliegmaatschappijen samen om de beste prijs en tijd voor jou te reserveren.

Tegenwoordig zijn aan stoelreservering altijd kosten verbonden. Mocht je een stoel willen reserveren met bijvoorbeeld meer beenruimte, kan dit alleen als de vliegtickets volledig betaald en geprint zijn.

Icelandair

De IJslandse nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair vliegt ’s zomers met een tussenstop op IJsland naar Vancouver, Edmonton, Toronto, Halifax en Montreal vanaf Schiphol.

In het vliegtuig is de economy klasse opgebouwd uit verschillende klassen met bijbehorende tarieven. Op iedere vlucht zijn stoelen (minimaal 81 cm beenruimte) gereserveerd voor iedere klasse met in de meeste gevallen een gratis inflight entertainment system voor iedere passagier. Ook is er op de meeste vluchten WiFi (tussen € 7pp en € 12pp per enkele reis) aan boord. Voor de goedkoopste klassen en voor aanbiedingen gelden vaak strengere voorwaarden dan voor de duurdere klassen (Saga klasse). Aan wijzigingen en annuleringen zijn echter altijd kosten verbonden. Het spreekt vanzelf dat de goedkoopste klassen het eerst zijn volgeboekt. Wie vroeg boekt, maakt dus meer kans op een lager geprijsd ticket. Indien de voordeligste vluchtklasse niet meer beschikbaar is, kom je automatisch in een duurdere klasse. Er zijn kortingen voor kinderen t/m 11 jaar, echter alleen op de airfare en niet op luchthavenbelasting en ticketfee en niet voor de goedkoopste tickets. Kinderen tussen de 2 en de 11 jaar krijgen wel altijd een maaltijd aan boord aangeboden. Bij Icelandair zijn maaltijden voor personen vanaf 12 jaar niet inbegrepen. De bagagevrijdom bedraagt 23 kilo (in één koffer) ruimbagage en 10 kilo handbagage per persoon.

Bagagevrijdom is voor economy klasse passagiers 23 kilo per persoon en 12 kilo handbagage.

Vliegtickets naar Canada

Air Canada is de nationale lijndienst van Canada en biedt dagelijks vluchten aan met een tussenstop in Frankfurt, Munchen en London Heathrow naar Toronto, Ottawa, Halifax, St. John´s, Edmonton, Calgary en Vancouver in Canada vanaf Amsterdam. Vanaf zomer 2015 zijn er ook directe vluchten van Amsterdam naar Vancouver. Air Canada vliegt in het zomerseizoen dagelijks vanaf Brussel naar Montreal. In de winter wordt deze bestemming vijf keer per week aangevlogen.

Boek je een ticket dan ben je verzekerd van de meeste beenruimte in economy class (82-84cm). De stoelreservering is gratis en eenmaal opgestegen zijn de maaltijden, (alcoholische) drankjes en hoofdtelefoon gratis. Ook heeft Air Canada een inflight entertainment met touchscreen aan boord voor iedere stoel.
De bagagevrijdom voor economy seats is 1 stuk handbagage van maximaal 10 kilo.

Air transat

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en vliegt tussen april en oktober van Amsterdam naar Toronto (maandag, dinsdag, zaterdag), Calgary (dinsdag) en Vancouver (dinsdag, zaterdag, zondag) en vanaf Brussel naar Montreal (maandag, woensdag, vrijdag).

Economy Class; In Economy Class geniet je aan boord van tal van services zonder extra kosten zoals: keuze uit twee warme maaltijden, entertainment aan boord inclusief films en reisinformatie.

Option Plus; Passagiers die graag extra service willen, kunnen het Option Plus pakket bijboeken waarbij o.a. is inbegrepen: 2 stuks extra ingecheckte bagage van 23kg en stoelreservering. Inchecken kan bij een aparte balie, passagiers krijgen voorrang met instappen aan boord en de bagage wordt met prioriteit afgeleverd. Aan boord zijn er ook enkele extraatjes zoals een gratis headset, een flesje mousserende wijn (200ml), een Comfort Kit en een snack.

Club Class; Voor passagiers die van nog meer luxe en comfort willen genieten is er onze Club Class met brede lederen stoelen (gratis stoelreservering) en 91 cm beenruimte. Er is keuze uit diverse gastronomische maaltijden en een uitstekende selectie van wijnen. Op de luchthaven is er een aparte incheckbalie, men heeft voorrang met instappen aan boord en de bagage wordt met prioriteit afgehandeld.
Let op: Het WiFi-netwerk geeft geen toegang tot internet. Het geeft alleen toegang tot het entertainmentprogramma dat op vluchten van Air Transat beschikbaar is. Het is niet mogelijk mobiele apparaten in het vliegtuig op te laden.

Toegestane hoeveelheid bagage; Passagiers in Economy Class mogen 23 kg bagage (1 bagagestuk) gratis meenemen. Option Plus passagiers mogen 2x 23kg bagage inchecken. Club Class passagiers mogen 2x 23kg ingecheckte bagage en 15kg handbagage gratis meenemen.