Het skigebied van Revelstoke ligt op een kleine tien minuten rijden vanuit de stad. Sinds het resort in 2007 haar deuren opende, is het gegroeid als kool. Want steeds meer mensen ontdekken dat wintersport in Revelstoke geweldig is. Met zo’n jonge leeftijd is Revelstoke Mountain Resort één van de jongste skigebieden in Canada. 

De uitstekende sneeuwomstandigheden en de prachtige skimogelijkheden maken dat wintersport in Revelstoke booming is. Ze zorgen voor een doorlopend groeiende toestroom van wintersporters. Met een ‘vertical drop’ van maar liefst 1.710 meter overtreft het Whistler Blackcomb, dat een drop heeft van 1.610 meter. Daarmee heeft Revelstoke het record van heel Noord-Amerika.

Altijd al een keer willen heliskiën? Dan is Revelstoke is de perfecte locatie om dit te gaan doen. Er komen zo’n 8000 mensen per jaar naar Revelstoke om te gaan heliskïen. Het skigebied van Revelstoke is de ultieme wintersportbestemming voor de ervaren en gevorderde snowboarders en skiërs.

Door de vele zwarte pistes in Revelstoke is dit gebied niet echt geschikt voor de beginnende of nog niet zo ervaren skiër.

Voor de niet-skiërs: In de gezellige stad Revelstoke zijn diverse musea, veel horecagelegenheden en accommodaties is diverse prijsklassen te vinden.